FES LA TEVA RESERVA I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA
Nom  
E-mail  
Telèfon  
Elegeix la teva acadèmia  
Missatge  
Aquest estiu prepara't per gaudir i aprendre.

 

Cada setmana t'esperen nous reptes de programació, modelat 3D, Minecraft, LEGO, Broks... amb què aprendràs noves competències STEAM.

Els tallers "científics-tecnològics" d'estiu permeten als nostres alumnes gaudir d'una activitat d'oci alternatiu durant les vacances, a l'hora que exploren i aprenen a través de les diferents àrees tecnològiques. 

 

 

Hem creat un espai especialment dissenyat per al treball en grup, on tindran a la vostra disposició ordinadors, impressores 3D, i totes les eines necessàries per dissenyar, construir i programar. Gaudiran construint i adaptant robots de Lego per superar els reptes proposats, programaran, dissenyaràn i experimentaràn amb l'electrònica creativa.  Desenvoluparan el pensament computacional mentre aprenen a programar les creacions.

 

Hem desenvolupat una sèrie d'activitats que permeten anar aprenent progressivament. Incorporam activitat noves tan per els més petits com per els més gran dins d'un itinerari de formació amb material didàctic especialment dissenyat per a ells. Un pont entre les joguines de robòtica educativa per a nens i el material especialitzat de robòtica i electrònica.

 

Del 26 de juny al 8 de setembre

De 9:00 a 14:00 hores. 

Opció d'horari ampliat de 8:00 a 16:00 hores

Mini: 3-6 anys 

Junior: a partir de 7 anys

Explorer: a partir de 11 anys

*Els descomptes marcats amb un asterisc només són aplicables a pressupostos superiors a 60€. Només es podrà aplicar un descompte marcat amb asterisc per cada 60€, és a dir, per aplicar dos descomptes marcats amb asterisc caldrà un pressupost superior a 100€ i així successivament.

Una mostra de les nostres activitats

Omple el següent formulari amb les dates i serveis que es necessitin. Tan ràpid com ens sigui possible, ens posarem amb contacte per fer la reserva.