gallery/inscriu-te

Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 17:30 a 19:00.

 

Una metodologia activa que es va adaptant curs rere curs a totes les novetats i evolucions pel que fa al material educatiu i a les noves tecnologies. Englobem el nostre projecte en cinc nivells on els alumnes poden evolucionar tant pel que fa a diferents llenguatges de programació, muntatges mecànics i electrònics així com a la capacitat de treball en equip i la presa de decisions.

Nom  
E-mail  
Misatge  

Dijous de 17:30 a 18:30. No hi ha millor edat per començar a iniciar-se en el món de les noves tecnologies!


Activitats especialment pensades per els més petits, on aprendre mitjançant la diversió i el joc és primordial.
Els nostres alumnes més petits s’inicien en la nostra activitat extraescolar basada en la tecnologia educativa des del primer dia, de la mà dels nostres docents en un entorn ric en estímuls emocionals per als seus 5 sentits.

El Club és un lloc de trobada per a joves amb les mateixes aficions per la tecnologia. Un espai físic on l’important és passar-t’ho bé parlant del que t’agrada. Un lloc on els nins i nines creen tecnologia amb tot el que està al seu abast. No només parlem de formació, sinó també de diversió.

 

Ser membre del club et dóna avantatges per participar en tots els esdeveniments que organitzem, a més de descomptes per a campaments i tallers puntuals.

 

El currículum del club és un conjunt d’activitats que donen una visió general dels diferents instruments tecnològics que hi ha al mercat. Fabrica el teu propi robot, aprèn els conceptes de programació amb Minecraft o aprèn a programar de forma visual mitjançant scratch, crea el teu propi circuit elèctric, aprèn a dissenyar amb 3D i molt més!

Dimarts de 17:30 a 19:00. Youtube s’ha situat ràpidament en una de les professions més anhelades pels nens d’avui dia, igual que el consum d’entreteniment a les xarxes, que es cada vegada més habitual. El que molts d’ells desconeixen és el gran esforç que requereix aquesta activitat  i les tècniques per poder començar les seves creacions. Aprendran els coneixements bàsics per manetjar programes professionals d’edició i animació, nocions sobre l’animació en 2D i a editar i muntar els seus propis vídeos.

gallery/miniclub-11
gallery/club-2
gallery/ediciondevdeos-2018-07-19-at-18-10-28

INSCRIU-TE!