espca
Campament d'estiu

Els tallers científic-tecnològics d'estiu permeten als nostres alumnes gaudir d'una activitat d'oci alternatiu durant les vacances, alhora que exploren i aprenen a través de les diferents àrees tecnològiques.

Hem creat un espai especialment dissenyat per al treball en grup, on tindran a la seva disposició ordenadors, impressores 3D, i totes les eines necessàries per a dissenyar, construir i programar. Gaudiran construint i adaptant robots de Llec per a superar els reptes proposats, programaran, dissenyaran i experimentaran amb l'electrònica creativa.

Desenvoluparan el pensament computacional mentre aprenen a programar les creacions. Hem desenvolupat una sèrie d'activitats que permeten anar aprenent progressivament. Incorporem noves activitats tant per als més petits com per als més majors dins d'un itinerari de formació amb material didàctic especialment dissenyat per a ells. Un pont entre les joguines de robòtica educativa per a nens i el material especialitzat de robòtica i electrònica.

Activitats
Robòtica amb Lego
Dissenyen, construeixen i programen robots per a superar les missions i reptes que se'ls plantegen. Aprèn els fonaments més avançats de robòtica i programació de Lego WeDo 2.0 i Lego Boost.
Broks
Dispara la seva imaginació amb al·lucinants construccions. Amb projectes tant guiats com completament lliures, els reptes i jocs que plantegen Broks serà sempre divertits.
Minecraft EDU
Despertes en una fosca habitació i la porta no s'obre, com pots escapar de la sala? Deixa que els teus fills es rebreguin el cervell intentant completar els nostres divertidíssims Escape Rooms.
Diseny 3D
Super Mario sense gorra? Clar! Kirbi transformat en pikachu? Per què no?! Amb Tikercad podran dissenyar i modelar els seus personatges favorits de la forma que a ells els vingui de gust. L'únic límit és la seva imaginació.
Creació d'APPs
Les aplicacions mòbils ens envolten. Junts descobrirem com desenvolupar senzilles Apps que podran descarregar en els telèfons de papà o mamà i usar en el seu dia a dia.
Programació
Només hi ha una cosa més divertida que jugar videojocs, jugar al teu propi videojoc. Desenvolupessin i produiran divertits videojocs amb els quals aprendran els secrets i el treball que hi ha en el desenvolupament d'aquest entreteniment.
Animació
Dibuixar sempre és divertit, però veure als teus dibuixos moure's i interactuar multiplica la diversió de manera exponencial.
Arduino
Les plaques controladores són molt divertides i senzilles d'utilitzar. Aprendrem a connectar diferents sensors, a programar-los i a obtenir els resultats desitjats per a les diferents funcions a desenvolupar.
Electrònica
Experimenta amb la conducció elèctrica, els interruptors, les resistències i els circuits en divertits i educatius dissenys.
Jocs de lògica
Divertits jocs de lògica en els quals hauran d'aguditzar l'enginy i utilitzar tot el seu intel·lecte per a aconseguir superar.
Acadèmia
Selecciona l'acadèmia per veure més informació, com preus, horaris, etc...
Contacte