espca
Curs TechnoLab

El Club és un lloc de trobada per a joves amb les mateixes aficions per a la tecnologia. Un espai físic on l'important és passar-ho bé parlant del que els agrada.

Un lloc on els nens i nenes creen tecnologia amb tot allò que està al seu abast. No només parlem de formació, sinó també de diversió.

Ser membre del club et dóna avantatges per participar en tots els esdeveniments que organitzem, a més de descomptes per a campaments i tallers puntuals.

El currículum del club és un conjunt d'activitats que donen una visió general dels diferents instruments tecnològics que hi ha al mercat. Fabrica el teu propi robot, aprèn els conceptes de programació amb Minecraft o aprèn a programar de manera visual mitjançant Scratch, crea el teu propi circuit elèctric, aprèn a dissenyar amb 3D i molt més!

Activitats
Robòtica amb Lego
Dissenya, construeixen i programen robots per superar les missions i els reptes que se'ls plantegen. Aprèn els fonaments més avançats de robòtica i programació de Lego WeDo 2.0 i Lego Boost.
Broks
Dispara la seva imaginació amb al·luciants construccions. Amb projectes tant guiats com completament lliures, els reptes i jocs que plantegen Broks serà sempre divertits.
Minecraft EDU
Despertes en una fosca habitació i la porta no s'obre, com es pot escapar de la sala? Deixa que els teus fills s'extrueixen el cervell intentant completar els nostres divertidíssims Escape Rooms.
Disseny 3D
Super Mario sense gorra? És clar! Kirbi transformat en pikachu? Per què no?! Amb Tikercad podran dissenyar i modelar els seus personatges favorits de la manera que els vingui de gust. L'únic límit és la imaginació.
Creació d’APPs
Les aplicacions mòbils ens envolten. Junts descobrirem com desenvolupar senzilles APPs que podran descarregar als telèfons del pare o la mare i utilitzar en el seu dia a dia.
Programació
Només hi ha una cosa més divertida que jugar videojocs: jugar al teu propi videojoc. Desenvoluparan i produiran divertits videojocs amb què aprendran els secrets i la feina que hi ha en el desenvolupament d'aquest entreteniment.
Animació
Dibuixar sempre és divertit, però veure els teus dibuixos moure's i interactuar multiplica la diversió de manera exponencial.
Arduino
Les plaques controladores són molt divertides i senzilles de fer servir. Aprendrem a connectar diferents sensors, programar-los i obtenir els resultats desitjats per a les diferents funcions a desenvolupar.
Electrònica
Experimenta amb la conducció elèctrica, els interruptors, les resistències i els circuits en divertits i educatius dissenys.
Jocs de lògica
Divertits jocs de lògica on hauran d'aguditzar l'enginy i utilitzar tot el seu intel·lecte per aconseguir superar.
Acadèmia
Selecciona l'acadèmia per veure més informació, com preus, horaris, etc...
ABSAC

En TechnoMallorca, en colaboración con la ABSAC, ofrecemos talleres específicos para alumnos ACI. Si desea que elaboremos una propuesta de enriquecimiento extracurricular para su hijo o hija rellene el següent formulari.

Contacte