espca
Curs Unity

El curs de programació de videojocs amb Unity és el lloc perfecte per a tots aquells interessats en el desenvolupament de videojocs.

Unity és una poderosíssima eina de desenvolupament i no és d'estranyar que la meitat dels videojocs actuals estiguin fets amb ella.

Amb aquest curs anirem de bracet aprenent de manera senzilla les diferents parts d'aquest motor de desenvolupament amb exemples i pràctiques, per a finalment acabar desenvolupant un videojoc complet.

Si tens més de 10 anys, ets ja un expert amb Scratch i creus que és hora de fer el salt al següent nivell, apunta't i gaudeix aprenent!

Activitats
Instalació de Unity
Junts descarregarem i instal·larem Unity perquè aprengueu també a fer-ho a casa i poder continuar practicant.
Primers conceptes
Explicarem i veurem les diferents parts i eines que Unity posa al nostre abast.
Programació
Unity, a diferència d'Escratx i altres programes als quals estaràs acostumat, funciona amb codi real. El llenguatge que aprendràs serà C#. Aprendrem a crear variables, funcionis bucles, condicions... Tot això en un llenguatge de programació professional
Creació de mapa
Aprendrem a importar *assets i *sprites i fins i tot a crear els nostres propis, com configurar-los i col·locar-los en l'escena per a donar vida al nostre joc.
Moviment i trets
Començarem a donar moviment als elements que apareixen en el mapa de joc. Crearem projectils que es desplaçaran per la pantalla gràcies al codi que escriguem.
Animació
Crearem animacions per a cada gest que faci el nostre personatge principal, des de caminar, atacar, saltar, caure... Fins i tot una animació *super fanfarrona si ho deixem quiet i s'avorreix d'esperar noves ordres.
Físiques
La gravetat afecta a tots els objectes de l'escena o, almenys, hauria de fer-ho. Aprendrem a aplicar gravetat als diferents elements i a donar-los diferents textures per a interactuar també amb les diferents friccions i els resultats que això dona.
TileMap
Aprendrem a usar una poderosa eina de construcció de mapes que ens estalviarà moltes hores de treball a l'hora de modelar diferents escenaris.
Projecte final
Tot l'après i desenvolupat al llarg del curs donarà com a resultat un joc perfectament jugable i molt divertit que podran ensenyar a la seva família i amics.
Acadèmia
Selecciona l'acadèmia per veure més informació, com preus, horaris, etc...
ABSAC

En TechnoMallorca, en colaboración con la ABSAC, ofrecemos talleres específicos para alumnos ACI. Si desea que elaboremos una propuesta de enriquecimiento extracurricular para su hijo o hija rellene el següent formulari.

Contacte