espca
Curs Unity

El curs de programació de videojocs amb Unity és el lloc perfecte per a tots aquells interessats en el desenvolupament de videojocs.

Unity és una poderosíssima eina de desenvolupament i no és d'estranyar que la meitat dels videojocs actuals estiguin fets amb ella.

Amb aquest curs anirem de bracet aprenent de manera senzilla les diferents parts d'aquest motor de desenvolupament amb exemples i pràctiques, per a finalment acabar desenvolupant un videojoc complet.

Si tens més de 10 anys, ets ja un expert amb Scratch i creus que és hora de fer el salt al següent nivell, apunta't i gaudeix aprenent!

Activitats
Instalació de Unity
Junts descarregarem i instal·larem Unity perquè aprengueu també a fer-ho a casa i poder continuar practicant.
Primers conceptes
Explicarem i veurem les diferents parts i eines que Unity posa al nostre abast.
Programació
Unity, a diferència d'Escratx i altres programes als quals estaràs acostumat, funciona amb codi real. El llenguatge que aprendràs serà C#. Aprendrem a crear variables, funcionis bucles, condicions... Tot això en un llenguatge de programació professional
Creació de mapa
Aprendrem a importar *assets i *sprites i fins i tot a crear els nostres propis, com configurar-los i col·locar-los en l'escena per a donar vida al nostre joc.
Moviment i trets
Començarem a donar moviment als elements que apareixen en el mapa de joc. Crearem projectils que es desplaçaran per la pantalla gràcies al codi que escriguem.
Animació
Crearem animacions per a cada gest que faci el nostre personatge principal, des de caminar, atacar, saltar, caure... Fins i tot una animació *super fanfarrona si ho deixem quiet i s'avorreix d'esperar noves ordres.
Físiques
La gravetat afecta a tots els objectes de l'escena o, almenys, hauria de fer-ho. Aprendrem a aplicar gravetat als diferents elements i a donar-los diferents textures per a interactuar també amb les diferents friccions i els resultats que això dona.
TileMap
Aprendrem a usar una poderosa eina de construcció de mapes que ens estalviarà moltes hores de treball a l'hora de modelar diferents escenaris.
Projecte final
Tot l'après i desenvolupat al llarg del curs donarà com a resultat un joc perfectament jugable i molt divertit que podran ensenyar a la seva família i amics.
Acadèmia
Selecciona l'acadèmia per veure més informació, com preus, horaris, etc...
Preus
Mes
  • 45€/mes
Descomptes
  • 160€ si es paga quatrimestralment
Horaris
Unity bàsic: Dimarts de 17:30 a 19:00
Unity avançat: Dilluns de 17:30 a 19:00
Classes per Grups
Grup 1
De 4 a 6 anys
Grup 2
De 7 a 10 anys
Grup 3
11 o més anys
ABSAC

En TechnoMallorca, en colaboración con la ABSAC, ofrecemos talleres específicos para alumnos ACI. Si desea que elaboremos una propuesta de enriquecimiento extracurricular para su hijo o hija rellene el següent formulari.

Contacte