espca
Curs Web

Dirigit a nens/as majors de 10 anys. En el curs de programació web, els alumnes i alumnes aprendran a dissenyar i crear la seva pròpia pàgina web, començant des de zero i de forma molt senzilla.

Aprendran a crear els elements estàtics que conformaran el seu web amb HTML, a donar-los estil i color amb CSS i finalment a programar la web perquè executi diferents ordes amb JavaScript.

El resultat serà una pàgina web personalitzada, on cada alumne/a plasmarà el seu propi estil, comentarà allò que li interessi i crearà divertits videojocs amb Js.

Activitats
Què és JavaScript i per a què s'usa?
Llenguatge de programació de front i backend molt versàtil i potent. Tots els navegadors web ho poden executar de manera nativa i el llenguatge predominant en la Internet actual.
HTML i CSS
JavaScript s'utilitza, sobretot, per a donar dinamisme i realitzar funcions en una pàgina web. I per a això necessitem tenir una pàgina web a la qual donar instruccions, per tant necessitarem conèixer i treballar amb HTML i CSS, les eines més utilitzades en la creació web.
Variables i funcions
Per a molts, serà el vostre primer llenguatge de programació real. Coneixeu conceptes com les variables gràcies a Escratx, però tocarà aprendre com es creen i s'interactua amb aquests conceptes en la programació escrita.
Condicions, Arrays i loops
A poc a poc anirem complicant la cosa introduint trossos de codi que només s'executaran si es compleixen unes certes condicions, llistes de variables amb infinits valors en el seu interior i loops o bucles que recorrin aquestes llistes a la recerca del que ens interessi a cada moment.
Creació de la nostra propia web
Cada alumne crearà una pàgina web personalitzada, amb el seu text, colors i estil personalitzats, on anirem aplicant tot l'après en el curs. A més contindrà enllaços als diferents jocs que anirem desenvolupant al llarg del curs perquè, a final de curs, tinguem una web el més completa possible.
Aprenguem jugant
Una de les formes més entretingudes d'aprendre és jugant. Crearem els nostres propis jocs utilitzant JavaScript ara que ja dominem els conceptes bàsics d'aquest llenguatge. Començarem amb jocs senzills com a Endevina el número i a poc a poc anirem complicant la cosa amb jocs més avançats com Flappy Bird o el dinosaure de Google.
Acadèmia
Selecciona l'acadèmia per veure més informació, com preus, horaris, etc...
ABSAC

En TechnoMallorca, en colaboración con la ABSAC, ofrecemos talleres específicos para alumnos ACI. Si desea que elaboremos una propuesta de enriquecimiento extracurricular para su hijo o hija rellene el següent formulari.

Contacte