espca
8 Jun 2024
Concurs d'Scratch 2024

Prepara les teves millors idees perquè torna el nostre Concurs Anual de Programació de Videojocs amb Scratch! 🎮💻 Enguany, tens una nova oportunitat per a demostrar els teus avanços i coneixements. Estàs llest?

És el teu moment de brillar! 🌟 Tant si ets un mestre de la programació com si a penes estàs començant, tenim un lloc per a tu. Amb dues categories, Genius i Explorer, tots teniu l'oportunitat de passar-ho en gran.

A què esperes? Inscriu-te ara mateix! Les places són limitades, així que assegura la teva. Tant alumnes com no alumnes de TechnoMallorca són benvinguts a aquesta festa de final de curs.

I què hi ha en joc? Increïbles premis t'estan esperant! Un Dron amb Cambra HD 1080P per al grup Genius i a un Dron amb llums LED per a la categoria Explorer, la diversió està garantida!

No perdis aquesta oportunitat de posar a prova les teves habilitats i competir per la glòria. T'esperem en el nostre Concurs de Programació de Videojocs amb Scratch! 🚀✨

  • Grup Genius: · Edat límit: 14 anys · Edat mínima recomanada: 9 - 10 anys · Requisits: ser capaç de desenvolupar un videojoc senzill en 2 hores sense cap ajuda.
  • Grup Explorer: · Edat límit: 12 anys · Edat mínima recomanada: 8 anys · Requisits: ser capaç de programar un personatge perquè es mogui amb teclat i/o ratolí.

L'equip de TechnoMallorca revisarà les sol·licituds per a orientar als alumnes que vulguin inscriure's i no sàpiguen en quina categoria fer-ho.

INSCRIPCIONS enviant un email a info@technomallorca.com. NO ÉS RESERVARÀ CAP PLAÇA ABANS DE LA REALITZACIÓ DEL PAGAMENT.

Per a realitzar la reserva de la plaça en el concurs hauran d'abonar-se 10€. Per als alumnes en actiu de TechnoMallorca aquest pagament serà en concepte de dipòsit, se'ls retornarà el dia del concurs si assisteixen a aquest. Per a la resta de participants, els 10€ seran el pagament per participar.