espca
29 Feb 2024
Dia de la construcció

El 29 de Febrer obrim les portes de la nostra acadèmia de Palma per a tots aquells que vulguin un matí especial de construcció i entreteniment.

En horari de 9:00h a 14:00h, els nens gaudiran d'un dia especial de construcció segons la seva edat.

A més, per primera vegada, tots aquells que es vulguin emportar la construcció a casa ho podran fer. El preu dependrà de l'activitat que realitzin i es podrà pagar el mateix dia.

ACTIVITATS

de 4 a 6 anys: Hamma Beads: Gràcies a estàs divertides i didàctiques boletes, podrem recrear la seva pokemon favorit, planxar-ho i portar-nos-ho a casa.

+7 anys Activitat a escollir entre:

· Lego Pokemon: Amb aquesta activitat, cada nen construirà el seu propi pokemon amb peces Lego, i el millor de tot és que serà en 3D!.

· Cotxe teledirigit Lego: Construeix un cotxe teledirigit de Lego amb motor i servos de rotació per a convertir-te en un autèntic pilot.

Recorda que TOTS els participants tindran l'oportunitat d'emportar-se la seva activitat a casa si així ho desitgen en finalitzar la mateixa.

25€/dia INSCRIPCIONS enviant un email a info@technomallorca.com. NO ES RESERVARÀ CAP PLAÇA ABANS DE LA REALITZACIÓ DEL PAGAMENT.